Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract

Best

Antioxidant

Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract w skrócie

  • Rich source of anthocyanins, beta-carotene, & vitamin E
  • Also contains trace minerals and fatty acids
  • Helps replenish + repair visibly compromised skin
  • Has potent calming properties

Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract opis

_Rubus chamaemorus_ (also known as cloudberry) is a plant grown primarily in Scandinavian countries whose golden-red berries are rich sources of anthocyanins, beta-carotene, and vitamin E. They also contain numerous antioxidants, trace minerals, and fatty acids which replenish and help to visibly repair compromised skin. As with most pigmented berries, the antioxidant compounds in cloudberry have potent calming properties.

Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract odnośniki

  • Ecology and Evolution, June 2018, pages 5,701-,5,711
  • Engineering in Life Sciences, June 2014, ePublication
  • Journal of Agricultural and Food Chemistry, February 2014, pages 3,886-3,903
  • Journal of the Science of Food and Agriculture, April 2012, pages 1,324-1,330

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.