Maclura Cochinchinensis Leaf Prenyl Flavonoids

Good

Antioxidant

Maclura Cochinchinensis Leaf Prenyl Flavonoids w skrócie

  • Subset of flavonoids extracted from the cockspur thorn
  • Has antioxidant abilities
  • Potential antimicrobial properties

Maclura Cochinchinensis Leaf Prenyl Flavonoids opis

_Maclura cochinchinensis_ leaf prenylflavonoids are extracted from a plant also known as the cockspur thorn. Prenylflavonoids are a subset of flavonoids, bioactive compounds synthesized mainly by plants as part of their metabolic processes. In addition to having antioxidant abilities, _Maclura cochinchinensis_ leaf prenylflavonoids are of interest to researchers due to studies showing it has antimicrobial properties. Specifically, there is some evidence that it can help balance skin’s microflora, making it a potentially beneficial ingredient for acne.

Maclura Cochinchinensis Leaf Prenyl Flavonoids odnośniki

  • Cosmetics and Toiletries, Accessed February 2023, Website
  • Molecules, July 2022, ePublication
  • Current Topics in Medicinal Chemistry, May 2022, ePublication
  • Phytochemistry, July 2021, ePublication

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.