Lysine HCI

Best

Humectant

Lysine HCI w skrócie

  • Amino acid salt
  • May be animal-derived or made in a lab
  • Plays a role in helping keep skin hydrated
  • Produces supportive substances that keep skin looking youthful and smooth

Lysine HCI opis

Lysine HCI is an amino acid salt that may be animal-derived or made in a lab (Paula’s Choice uses the synthetic form). Like all amino acids and their derivatives, lysine HCI plays a role in keeping skin hydrated by aiding the balanced transport of water through skin’s layers. Lysine also plays a role in helping skin produce supportive substances that keep it looking smooth and youthful.

Lysine HCI odnośniki

  • Amino Acids in Nutrition and Health, August 2020, pages 187-199
  • Current Medicinal Chemistry, 2018, pages 5,512-5,527
  • PLoS ONE, February 2018, ePublication
  • International Journal of Cosmetic Science, August 2009, ePublication
  • Essays in Biochemistry, November 2012, pages 113-133
  • Amino Acids, June 2012, pages 2,481-2,489

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.