Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein

Good

Humectant

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein w skrócie

  • Provides hydration in skin care products
  • Made from modifying lauric acid and soy protein
  • Reduces static electricity in hair care products

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein opis

Laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein is a hydrating ingredient made by modifying the coconut-derived fatty acid lauric acid and protein derived from soybeans. According to one of its suppliers, in addition to its ability to condition skin, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein reduces static electricity by neutralizing an electric charge on surfaces, making it a valuable additive to frizz control hair products. Use level of laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein in cosmetics ranges from 0.1%–5%, depending on intended results.

Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein odnośniki

  • ParChem.com, Accessed July 2024

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.