Hydrolyzed Pumpkin Seedcake

Best

Plant extracts

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake w skrócie

  • Used as a skin conditioning ingredient
  • Rich in phenols and flavonoids
  • High antioxidant activity
  • Byproduct of commercial pumpkin production

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake opis

A plant-derived ingredient that comes from pumpkin, hydrolyzed pumpkin seedcake works to protect skin from moisture loss and support skin's youthful firmness.Hydrolyzed pumpkin seedcake is a protein whose naturally-occurring enzymes help keep fats from oxidizing. Pumpkin seeds are a very good source of key fatty acids to replenish skin as well as various antioxidant compounds (including vitamin E) that help protect skin from the signs of environmental damage.

Hydrolyzed Pumpkin Seedcake odnośniki

  • CoSmile Europe, Website, Accessed September 2024
  • Food Science and Biotechnology, October 2015, pages 1,789-1,796
  • Journal of the American Oil Chemists’ Society, August 2014, pages 1,773-1,782

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.