Coenzyme Q10

Best

Antioxidant

Coenzyme Q10 opis

Also known as ubiquinone, it is a vitamin-like, fat-soluble substance naturally present in the body. A handful of studies have shown that coenzyme Q10 (CoQ10) may help improve the appearance of signs of ageing.There is also research showing that environmental factors deplete the presence of CoQ10 in the skin. The latest research suggests that topical application of CoQ10 has antioxidant and skin-soothing effects. As such, it is one of many helpful antioxidants for skin, but it is not the only one or the “best.”

Coenzyme Q10 odnośniki

  • Biofactors, November 2015, pages 383-390
  • Biofactors, September-October 2009, issue 5, pages 435-441
  • Biofactors, 2008, issue 4, pages 237-243
  • Journal of Cosmetic Dermatology, March 2006, issue 1, pages 30-38
  • Biofactors, November 2005, issue 4, pages 179-185
  • Journal of Investigative Dermatology, 2005, issue 4, pages 12-13
  • Journal of Dermatological Science, August 2001, Supplement, pages 1-4

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.