Aristotelia Chilensis (Maqui)

Best

Antioxidant

Aristotelia Chilensis (Maqui) opis

Maqui, also known as Chilean wineberry, is a richly-colored berry that contains a potent type of antioxidant anthocyanidin known as delphinidins, which can help skin better withstand the rigors of UV light exposure (but just to be clear, this ingredient does not replace the need for sunscreen). Maqui is also a great antioxidant when consumed orally, largely due to the action of its polyphenols, flavanols, other anthocyanins, and ellagic acid, all of which work to squelch damaging free radicals that, left unchecked, can lead to health issues.

Aristotelia Chilensis (Maqui) odnośniki

  • Journal of Agricultural and Food Chemistry, October 2017, pages 8,634-8,642
  • Current Pharmaceutical Biotechnology, Volume 17, 2016, pages 516-523
  • Journal of the Science of Food and Agriculture, September 2016, pages 4,235-4,242
  • Journal of the American College of Nutrition, 2015 Supplement, pages 28-33

Peer-reviewed, substantiated scientific research is used to assess ingredients in this dictionary. Regulations regarding constraints, permitted concentration levels and availability vary by country and region.

Oceny składników

Best

Udowodnione i potwierdzone przez niezależne badania. Wyjątkowy składnik aktywny odpowiedni dla większości typów skóry i problemów skórnych.

Good

Niezbędne do poprawy tekstury, stabilności lub penetracji formuły.

Average

Ogólnie nie podrażnia, ale może mieć problemy estetyczne, stabilności lub inne, które ograniczają jego użyteczność.

Bad

Istnieje prawdopodobieństwo podrażnienia. Ryzyko wzrasta w połączeniu z innymi problematycznymi składnikami.

Worst

Może powodować podrażnienie, stan zapalny, suchość itp. Może przynosić korzyści w niektórych aspektach, ale ogólnie udowodniono, że wyrządza więcej szkody niż pożytku.

nieznany

Nie mogliśmy znaleźć tego w naszym słowniku składników. Rejestrujemy wszystkie brakujące składniki i dokonujemy ciągłych aktualizacji.

Brak oceny

Nie oceniliśmy jeszcze tego składnika, ponieważ nie mieliśmy okazji przeanalizować badań na jego temat.